Oplanerad "ledighet"

Före

Jag har varit ledig i hela fyra dagar. Vi som familj har haft mycket tid att umgås på och jag har samtidigt fått mycket gjort. Julstöket är nästan klart, vi har inte tagit beslut om julgran än.

Idag har jag vabat. B har typ skrikit konstant i fyra timmar inatt och bökat och knökat mellan mig och Thomas. Tempen visade så klart feber imorse.

Jag har suttit med B i soffan nästan hela dagen och kollat på film men när han somnade efter en bok så kände jag mig rastlös. Jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på eftersom jag redan har gjort alla måsten.

 Jag misstänkte att han skulle sova ett tag med tanke på natten och hur han mår. Så jag möblerade om i Bs rum. Han sov i hela två timmar så jag hann jättemycket. Nu är det bara lite som ska upp på väggarna som är kvar.

Skillnaden är inte speciellt stor men jag har bytt plats på allt för att vi sen ska ha mer plats för en större säng.

Efter 
Thomas vet ingenting så vi får se hur han reagerar. Jag nämnde att jag ville möblera om för några veckor sedan men vi bestämde inget 😬✊🏻. Jag får väl flytta tillbaka allt igen om han inte är nöjd. Då fick jag ju i alla fall allt grundligt städat i bokhyllorna.

/Sanna