Oplanerad "ledighet"

Före

Jag har varit ledig i hela fyra dagar. Vi som familj har haft mycket tid att umgås på och jag har samtidigt fått mycket gjort. Julstöket är nästan klart, vi har inte tagit beslut om julgran än.

Idag har jag vabat. B har typ skrikit konstant i fyra timmar inatt och bökat och knökat mellan mig och Thomas. Tempen visade så klart feber imorse.

Jag har suttit med B i soffan nästan hela dagen och kollat på film men när han somnade efter en bok så kände jag mig rastlös. Jag visste inte riktigt vad jag skulle hitta på eftersom jag redan har gjort alla måsten.

 Jag misstänkte att han skulle sova ett tag med tanke på natten och hur han mår. Så jag möblerade om i Bs rum. Han sov i hela två timmar så jag hann jättemycket. Nu är det bara lite som ska upp på väggarna som är kvar.

Skillnaden är inte speciellt stor men jag har bytt plats på allt för att vi sen ska ha mer plats för en större säng.

Efter 
Thomas vet ingenting så vi får se hur han reagerar. Jag nämnde att jag ville möblera om för några veckor sedan men vi bestämde inget 😬✊🏻. Jag får väl flytta tillbaka allt igen om han inte är nöjd. Då fick jag ju i alla fall allt grundligt städat i bokhyllorna.

/Sanna

Kärleksgåva på språng

 Vissa önskar sig blommor och choklad andra öskar sig smycken (som jag för övrigt fixar själv utan att Thomas behöver tänka på det). Jag själv blev jätteglad för att få ett par skor av min man.

Jag var på stan för ett par veckor sedan och hittade dessa som är sjukt sköna. De fanns dock inte i min storlek i rätt färg, inte någonstans i hela Kalmar faktiskt. Men Thomas har "kollat lite" som han brukar göra på paddan och några dagar senare kom han hem med dem.

Jag har alltid så svårt att hitta sköna skor som passar mina breda fötter med en enorm hålfot. Jag överdriver inte när jag säger att jag provade över tjugo par innan jag hittade de här. När de sedan inte fanns i min storlek mer än i orange-rosa så kändes det som att världen rasade lite. Då tjurade jag ihop och fortsatte att gå i mina gamla skor.

Imorgon kommer jag sväva fram på jobbet ☁️😄.

/Sanna

Liten diskho är värdelöst

 Det värsta med att baka är att ta hand om köket efteråt. Det mesta tog vi hand om redan igår men plåtarna är kvar.

När vi bodde i Fjölebro hade vi en jättestor diskho där plåtarna gick ner så att jag kunde blötlägga dem. Det går inte här kan jag säga. Jag fattar inte vem som har kommit på att man ska ha två små diskhoar istället för en stor, totalt värdelöst. Även när man inte behöver blötlägga är det värdelöst för då skvätter det diskvatten i halva köket.

Så då får man allt vara lite påhittig. Idag är det plåtarnas tur att bada i badkaret. Perfekt. B tittade dock lite konstigt på mig och ville själv hoppa i.

/Sanna