Fullt ös på Leos

Som jag trodde så hade vi roligt och lekte hela högen. B var ensamt barnet så de vuxna turades om att leka med honom i början, som om det var mer okej att leka om man var med ett honom. Men det där gick över ganska snabbt och sen sprang nästan alla vuxna omkring och lekte, hoppade och åkte. Oavsett om B var i närheten eller inte.  

 
 Leo i egen hög person kom och hälsade på en stund. Men igår var B väldigt reserverad mot Leo så det blev varken någon kram eller high five.
 
 
I fyra timmar sprang B omkring i leklandet och hade knappt ro att sitta ner och äta. Han tittade bara längtande bort mot leklandet. Han åt bara några bitar och sen var det fullt ös igen. Att han bara orkade, helt otroligt. 

Men även B har en gräns och 23.30 var han helt färdig och då kom han och sa "hem sova". Då är han bra trött, när han själv kommer och säger till att han vill hem och sova. 

Han har sovit som en stock hela natten och vaknade imorse halv åtta. Men det märks att det blev sent igår för vi är alla ganska trötta idag. 

/Sanna

Kommentera här: