Pårydsbadet

Igår var det äntligen fint väder och vi tog en runda till Pårydsbadet. För mig och Benjamin var det första gången men Thomas har varit där många gånger. Han åkte ofta dit med familjen när han var liten.  

Pårydsbadet är ett utomhusbad med två bassänger som är uppvärmda till ca 27 grader. En stor bassäng med längder och en liten grund bassäng för de minsta. De har toaletter, omklädningsrum och duschar. Ett inträde kostar 25:-/person. Jag tycker att det är väl värt sina pengar. 

Det finns även en kiosk där man kan köpa glass, kaffe och enklare mat så som pannkakor, panpizza mm. Bra priser även här. 10:- för en kaffe och runt 20:- för maten. Men om man vill tar man med sig egen mat. 

Jag rekommenderar att ta med filt att sitta på. Det finns solstolar att låna men inte helt optimalt för de minsta. Det finns mycket gräsmatta runt bassängerna att sitta på. 

De har även några gungor och gunghästar nära den lilla bassängen. 

Det finns lite flytverktyg att låna men inga direkta leksaker till de minsta. Kan vara kul att ha med sig en liten vattenkanna att hälla vatten med eller en liten båt ☺️.

 
Vår lilla Benjamin är lite bortskämd med väldigt varma bassänger 😆 (hos mormor och morfar på Teneriffa) så han tyckte att det var kallt i början. Men efter en stund började han tycka om det. 
 

Vi kommer absolut åka hit igen, perfekt för oss som inte tycker om att få sand överallt 😆👌🏻.

/Sanna


Kommentera här: