16 timmar förberedelser

 
Nästan 16 timmar med intensiva förberedelser inför morgondagens 60-årsfest, både jag och Thomas har ju fyllt 30 i år.
 
 
Jag började morgonen med att åka och handla lite av varje. Jag glömde mitt medlemskort till City Gross och fy. Jag hade nästan glömt hur man handlar utan att självscanna. Och att sedan behöva st i kö 😩, det är bland det värsta jag vet. Men det gick ganska snabbt ändå. 
 
Jag tänkte köpa en hel låda jordgubbar när jag var på Giraffen. Jag betalade 199:- och skulle sedan ta en låda. Jag hejdade mig när jag såg mögel. Jag kollade igenom säkert åtta lådor men gav upp och begärde pengarna tillbaka. Jag blir förbannad på det för det känns som att de försöker lura en. Det är säkert många som inte tittar lika noga som jag och märkrer det först hemma. 
 
 
Hemma efter ett par timmar blev det köksarbete i allra högsta grad. Benjamin tyckte att det lät för mycket med alla köksmaskiner så han gick och hämtade hörselskydden 😂👍🏻.
 
 
Colslawen är fixad, istärningar är infrysta och tårtbottnarna är gräddade.
 
 
 
 
Borden är på plats i förtältet och eftersom vi inte har den perfekta gräsmattan så fick grabbarna såga till några träbitar 👌🏻.
 
Nu är vi faktiskt helt slut efter dagens förberedelser. Jag hoppas bara att vi kommer orka med själva festen också, man är ju inte 20 längre 😆😉.
 
/Sanna
 

Kommentera här: