Åskskurar och ett partytält

 Nu drar förberedelserna inför helgens släktfest igång ordentligt. För att hinna med allt som ska göras måste vi ta vara på kvällarna och försöka vara så effektiva som möjligt. Ikväll när jag kom hem från jobbet hade Thomas och Benjamin redan börjat med partytältet.
 

Benjamin hjälpte förstås till på sitt egna lilla vis 😆.

Ibland kan jag bli totalt rosenrasande på Thomas när han ska chansa och hoppas på det bästa, "det löser sig". Visserligen en rätt bra inställning, men inte i alla lägen om ni frågar mig.

Idag handlade det om partytältet som vi ville få upp men eftersom det var så svart på himlen längre bort tyckte jag att vi skulle vänta. Men han hade ju kollat väderprognosen och enligt den skulle det minsann inte komma något regn ikväll.

 
Vi fick upp stommen, det var allt, sen kom regnet. Det är väl kanske inte hela världen egentligen, vi får helt enkelt lägga på tak och väggar imorgon eller på fredag när det har torkat. Men ååååå 😩. Jag är glad för att vi inte hann börja med väggar och tak i alla fall, usch vad blött det hade blivit.
 
 
Det är ju helt galet vilka åskskurar som har kommit de senaste dagarna. Igår var jag ute på lunchen en sväng och på typ två sekunder, som det tog för mig att springa över gågatan, hann jag bli pissblöt.Trots att jag hade jacka på mig blev jag blöt in till bh:n 😳. Tur att jag har ombyte på jobbet, jag kände nämligen inte för att ha mitt blöta VITA linne på mig resten av eftermiddagen. Å andra sidan hade det kanske kunnat dra in lite fler manliga kunder 😉.

Tillbaka till ikväll. För att, som sagt, vara effektiva så åkte istället Thomas och handlade medan jag tog läggningen. Han har dock fortfarande inte kommit hem än så jag hann med att både duscha och sitta här 😬.

Imorgon får vi helt enkelt hoppas på bättre väder så att vi kan göra klart det där förbaskade partytältet. 

/Sanna

 

 


Kommentera här: