Blåbärsfrukost och en flygresa på ikea

 
Jag måste säga att det känns riktigt lyxigt när man kan gå ut i sin egna trädgård, liten som den är, och plocka blåbär att ha på morgonyoghurten 😍. 
 
I natt kom regnet in över Kalmar och det har varit tråkigt och kyligt väder hela dagen. Tanken var att vi skulle åka till Pårydsbadet idag men vi hoppade över det och sparar det till en annan dag när det är varmare väder, säger jag som har Badkruka som andranamn 😆.
 
Vi åkte istället en snabbis till Ikea för att fynda utemattor till terrassen. Först var tanken att vi skulle äta lunch där men när vi fick se köerna i restaurangen när vi kom dit kl.12, vände vi på klacken. Vi plockade ihop det vi skulle ha och var sedan ute 20 min senare. 
 
 
Jag tog mattorna och Thomas tog resten, inklusive Benjamin. "Pappa flygplan, sitta pottan" 😂. Båda mina grabbar hade kul och bjöd några tanter på ett gott skratt när de kom framflygande.
 
 
Vi har kollat runt lite för att försöka hitta en stor matta som täcker hela bordet och stolarna, men har inte hittat någon under flera tusenlappar. Vilket vi inte alls tycker att det är värt. Så det blev istället 2 stycken för 199:-/st (Hodde ord.pris 499:-/st). Det blev faktiskt riktigt bra trots skarven mellan stolarna. För det priset kan jag absolut leva med en skarv 😉.
 
/Sanna
 
 

Kommentera här: