Borgholm

 
I onsdags var vi uppe i Borgholm och träffade Thomas morbror med familj. Och åt glass, så klart att vi åt glass 😋. Enligt mig är det ett måste och alltid samma ställe. Egentillverkad glass sedan 1987 med många goda smaker. De hade en ny smak i år, Pabana med smak av banan, passionsfrukt, mango och citron. Helt klart en ny favorit 👌🏻😄.
sedan många år tillbaka har jag Mormors och flädersorbet som favoriter. 
 
 
Benjamin och Thomas delade på en mjukglass. 
 
 
Efter glassen var det så klart full spred på barnen och då tog vi en runda till karusellerna. Så klart att Benjamin valde motorcykeln 😉.
 
 
Middagen intog vi på Verandan. En för oss ganska ny restaurang som ligger i Mamma Rosas (en restaurang dit vi inte gick frivilligt när den fanns, riktigt dålig mat) gamla lokaler. 
Normalt sätt brukar vi äta på Pappa blå när vi är i Borgholm men har blivit ganska besvikna de senaste åren. Thomas morbror åt där i tisdags och de var inte speciellt nöjda. Så vi kände att det var läge att prova något nytt. 
Verandan alltså. RIKTIGT BRA MAT. Alla i sällskapet var jättenöjda. Vi åt kebabpizza, pizzan Verandan och torskrygg, allt var jättegott och av hög kvalité 👌🏻. 
Helt ok priser. Pizzorna ca 119-139:- och torskryggen 239:-.
Personalen var helt ok. Inte något extra men helt ok.
 
 
Efter maten blev det dans på torget till Barbados. 
 
/Sanna
 

Kommentera här: