Byrum

 
Gårdagen utflykt till Byrum blev en snabb och väldigt blåsig visit. Vi kom upp till Löttorp vid ettiden och åt lunch i Fiskboden som ligger vid Ica-butiken. 
 
 
Räkmackan var jättegod men fiskburgaren var inget som jag skulle välja igen.
 
 
Vi körde vidare till mina föräldrar som hade ställt sig med husbilen i Byrum. Väldigt blåsigt och lite småkyligt men Benjamin skulle ändå ner i vattnet. Han hann knappt ur bilen innan han skrek "vatten" och sprang mot havet.
 
 
Vi tog sedan en liten runda till sandstranden i Byrum. En väldigt fin strand med riktigt mjuk sand med inslag av runda småstenar som jag gärna besöker igen och då kanske för att bada.
 
 
Efter det blev det ett sista stopp vid raukarna. Som sagt, väldigt blåsigt men det hindrade oss inte ifrån att klättra lite.
 
 
Benjamin var ju helt galen, igen hejd lixom. Han sprang mellan klipporna och var inte det minsta rädd. Det var först nä han kom väldigt högt upp och bara såg vatten rakt fram/ner, så vände han sig om och sträckte sig mot Thomas och sa "högt". Då verkade han tycka att han kom lite för högt upp.
 
 
Sen kom regnet. Vi klarade oss bra ifrån det och det kom ganska lagom när det var dags att åka tillbaka till husbilen för att äta. Det finns inte så himla mycket för Benjamin att göra i en husbil men han lyckades sysselsätta sig med lite av varje.
 
 
 
Några timmar senare hade han kollat igenom varje liten kvadrat mm i husbilen och hade även  full koll på en hund som badade ute i havet när det regnande som mest. 
 
Vid tiotiden åkte vi hem och Benjamin somnade efter typ två minuter i bilen. Vi slapp kö när vi åkte hem men hade vi kommit tio min senare hade vi förmodligen kommit mitt i vimlet från slottsruinen där Håkan Hellström spelade igår.  
 
Vi fick riktigt lyx imorse. Sovmorgon till 9.15, helt fantastiskt. Det var då han kom intraskande till oss och vi låg och mös i sängen en halvtimme innan vi gick upp och åt frukost. Nackdelen med att sova så länge är ju att mattiderna blir helt rubbade, men det kan vara värt det ibland 😉😍.
 
 
Idag har det varit fint väder med sol och värme men det har fortsatt att blåsa. Benjamin fick en rolig bläckfisk av mormor och morfar som han provade idag. Thomas kopplade på vattenslangen och alla armarna började spruta vatten hej vilt, det blev blött ända upp på terrassen, taket och det kom till och med några stänk in genom dörren.
 
 
Helt ärligt blev han faktisk lite rädd för den. När Thomas sänkte vattenflödet vågade han sig fram, då passade han på att ta en av armarna och rikta mot mig 😆💦.
 
Nu har vi fyra arbetsdagar kvar, sen tre veckors SEMESTER! 
 
/Sanna

Kommentera här: