ESSIE gav mig långa och starka naglar

 
På fyra veckor har jag fått långa, hållbara och snygga naglar. Jag har alltid varit mån om mina naglar och tycker att snygga naglar gör en del för självkänslan. Däremot har jag inte lagt så mycket tid på dem det senaste året vilket har resulterat i att de heller inte har varit så snygga. De har flikat sig och gått av för minsta lilla.

Det är inte en tanke på att ha lösnaglar eller ”fixa” dem på salong med förstärkningar av olika slag eftersom naglarna då blir tjockare. Att knäppa upp springringar, kabinhakar och andra smyckeslås med tjocka naglar är som att skriva på ett tangentbord med boxhandskar.

 

För några veckor sedan investerade jag i några lack från Essie, ja jag tycker att investera är rätt ord i det här fallet. Först Essies Millionails Intence Care som ger styrka till naglarna och just motverkar att de bryts av och flagar sig. Jag har kombinerat den med Essie Base Coat som även den stärker naglarna och dess tillväxt. Jag är verkligen skitnöjd rent ut sagt!

 
Idag valde jag sedan två lager med Essie 388 Virgin Snow, namnet låter inte speciellt somrigt men jag tycker det är en härlig sommarfärg. Avslutade sedan med ett laget Essie Top Coat.
 
 
På kvällarna när jag sitter framför tvn försöker jag komma ihåg att använda Essie Apricot Cuticle Oil som är en nagelbandsolja. Jag har använt den långt ifrån alla kvällar men när jag väl använder den känns det direkt att nagelbanden och huden runt naglarna blir smidigare och mjukare.

På första bilden ser ni även färgerna Essie 386 Haute Tub och Essie 389 Peak Show. Färgerna är lite äldre och finns inte längre att köpa på alla ställen.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

 Nominerad till Årets babyblogg 2017

Jag har blivit nominerad och nu håller jag mina tummar. Rösta gärna på mig på Babyshop.se mellan 5-11 juni.  Den 14 juni utses vinnaren.


Kommentera här: