God mat och gott sällskap

 

Igår efter jobbet blev det en helkväll med mina goa kollegor. Det bjöds på god mat och massor med skratt. 

Man kan tycka att man träffar sina kollegor mycket eftersom man spenderar ganska många timmar på jobbet. Men det är inte alls det samma som att träffas utanför. Även det privata behövs, det är då man får prata till punkt utan att bli avbruten 😉.

Efter en jättegod rödbetsgratäng med rosmarin och getost och sedan en minst lika god och somrig tårta med mandelbotten, citrongrädde och färska bär var jag så mätt att det nästan var jobbigt. Det är inte ofta som jag plankar andras recept men i det här fallet är jag övertygad om att jag kommer göra både gratängen och tårtan i sommar. Det återkommer jag med. 

Tiden går fort när man har roligt och jag var inte i säng förrän strax innan tolv. Jag ska allt erkänna att jag har varit trött idag. Men det kan bero på Benjamin också förstås. Han kände nämligen för att vakna lagom till att jag hade somnat och kunde sedan inte somna om förrän 1,5 timme senare 😣. Visst är det underbart med barn ibland 😉.

Om man nu kan ta igen sömn vet jag egentligen inte men jag tänker göra ett försök, så jag säger God natt 😴. 

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Kommentera här: