Lik i gräsmattan?

 
När jag tittar ut på gräsmattan börjar jag fundera på om det är någon som har dött. Som man ser på vissa filmer där de har vitmarkerat konturerna av liket. Eller om det är ett försök men också ett gravt misslyckande med att måla linjer till en fotbollplan eller liknande 🤔.
 
Jag tror lätt att grannarna börjar fundera på vad vi håller på med när de ser vår gräsmatta. Inte nog med de vitmålade sträcken, vi har även olika nyanser av grönt pga ojämn gödning. Plus att vi redan är "de där" som har robotgräsklippare på typ 100kvm gräsmatta. Det är vi det 😆✌🏻!
Men att ha en robotgräsklippare är underbart oavsett storlek på gräsmatta kan jag säga. Den är alltid perfekt klippt och vi anser att vi har investerat pengar i vår fritid, det är många timmar som vi istället kan lägga på att göra roligare saker tillsammans. 
 
 
Orsaken till de vita sträcken i gräsmatten är en pytteliten friggebod som Thomas var och köpte på Jula för ett par dagar sedan. Igår målade Thomas och Benjamin den innan montering, därav målarfärgen i gräsmattan. Vi har inte mycket till tomtyta men den är välplanerad och vi skulle till och med kunna få plats med en friggebod till 😎. 
 
Nu är det bara lite målning kvar sen är den helt klar. Ordning och reda .

/Sanna

 

P.s. Gårdagens lasagne blev fantastiskt bra 😋.

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017
 
Jag har blivit nominerad och nu håller jag mina tummar. Rösta gärna på mig på Babyshop.se mellan 5-11 juni.
Den 14 juni utses vinnaren.

Kommentarer:

1 Sarah:

Så gott me lasagne :)

Svar: Det var det kan jag intyga. Rekommenderar verkligen att göra färsk pasta, blir mycket bättre 😋👌🏻. /Sanna
Sanna & Thomas

Kommentera här: