Röda utslag och hög feber

 
Natten till igår sov Benjamin väldigt oroligt och vid tretiden var han brännhet, 39,9 graders feber.
 

Vi fick ner febern lite med alvedon men han hade hög feber hela dagen igår. Framåt eftermiddagen började han få utslag. Röda, kraftiga utslag som gör ont och som kliar. Jag fattar inte vad det är. Är det allergi? Är det början till vattkoppor?

Vad det än är så är det väldigt smärtsamt för honom och han har inte kunnat sova på hela natten. Han har bara skrikit att han har ont i benen och kliat sig. Han skriker när han ska gå eftersom han har utslag även på undersidan av fötterna.

Jag har smörjt in med miniderm och eksemsalva och i morse fick han även sin allergimedicin som han har när vi vet att han ska träffa hundar. Läkaren sa att den kan hjälpa både vid allergi och vattkoppor.

 
Han är så sjukt trött men kan inte sova pga utslagen, vi fick lite sömn mellan 7-9 imorse. Hela natten har han somnat några minuter och sedan vaknat och skrikit. Utslagen har blivit värre under natten och spridit sig även till ansiktet. En av de få värsta nätterna i hans liv. Jag känner mig så jävla maktlös.

/Sanna

 

Kommentarer:

1 Anonym:

100% höstblåsor!

Svar: Ja vi har hört talas om det nyligen. Varken jag eller Thomas har hört talas om det tidigare. Men när vi läser om det så stämmer det ganska bra överens. Det finns dock inget att göra åt det, bara att vänta ut det. /Sanna
Sanna & Thomas

Kommentera här: