Sommarkväll på ön

Igår efter jobbet åkte vi hem till mina föräldrar på Öland. Nästan hela gårdagen var det mulet här i Kalmar men när vi kom över bron sprack det upp och vi hade en solig och alldeles stilla kväll. Vi satt ute ända till vi åkte hem vid 00.30. 

 
Benjamin höll igång som vanligt och hittade det ena krypet efter det andra. Även ett par ekoxar som satt på friggeboden. Han var helt lyrisk och blev väldigt bekymrad när den ena ramlade ner på marken. ”Oj, ont”, men den kröp iväg efter en stund och Benjamin utbrast ”inte trasig”.

Benjamin höll även igång morfar. Spotta vatten får man ju bara göra i duschen, och utomhus. Lite roar liten.. och morfar 😂.

Det var en riktigt skön kväll igår och första gången som vi satt ute så länge. Nu är det väl trots allt sommar?! 

Bland det bästa jag visste på somrarna när jag var liten var att få somna i skrindan på promenaden hem från vänner. Så sjukt skönt att sova ute på ljumna sommarkvällar. Det blev ingen skrinda igår men en fälld terrasstol med filtar och lite värme från infravärmen var minst lika skönt, jag tror att jag slumrade till en liten stund. Framåt elvatiden var Benjamin redo att somna och bad om vällingflaskan. Han somnade som en stock.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.


Kommentera här: