Tråkväder = inneaktiviteter

Vi hann bara vara ute en liten stund på förmiddagen idag innan regnet kom. Men ändå tillräckligt länge för att rensa klart i rabatten och trimma kanterna. 
 
Är det tråkigt väder ute får man istället försöka hitta på saker inne och gärna aktiviteter där mycket energi förbrukas 😉. Att leka lejon går alltid hem 🦁. Benjamin är lejonet som jagar och vrålar medan vi springer och försöker att hitta skydd så att vi inte blir uppätna 😅, en något högljudd lek.
 
 
Dans och sång är också populärt. För ett tag sedan hittade vi klipp på youtube med Duran och Mollan när de dansar och sjunger om Affe, giraffen från Giraffens köpcentrum. Den har blivit väldigt populär hos Benjamin som dansar hej vilt och kan nästan varje rörelse. Det är ett bra gympapass att hänga med i hans tempo 😅👌🏻.
 
 
Mellan regnskurarna kom solen fram i några minuter och då var jag och Benjamin snabba att lapa i oss lite av solstrålarna medan Thomas gjorde lunch. Nytta med nöje 😉, jag hann dock bara med 1,5 ben innan regnet kom igen 😆.
 
 
 Till lunch blev det stuvad blomkål med köttbullar 😋.
 
 
På eftermiddagen spelade vi memory. Benjamin förstod inte reglerna så bra men han tyckte det var väldigt roligt att plocka med korten och berätta vad bilderna visade. Jag och Thomas tog spelet på gravt allvar...jag vann✌🏻. Han skyllde på något om att han inte sovit så bra inatt och att Benjamin möblerade om de kort som han memorerade 😂, jaja, skyll på barnet 😉.
 
 
När Benjamin hade lagt sig smaskade jag och Thomas på jordgubbar från våra egna plantor. Jordgubbar, glass med chokladkross, grädde, mandel och ett par avsnitt av The Following 👌🏻.
 
Natti natti.
 
/Sanna
 

Kommentera här: