Vi blev dränkta

Benjamin gjorde klart för mig att han ville bada idag och tyckte att jag tog alldeles för lång tid på mig att blåsa upp poolen. Jag hann knappt lägga ner den innan han var i den och han började snabbt tjata om vatten.

 
Vi har haft jättefint väder här idag och jag ska absolut inte klaga nu när värmen äntligen har kommit, men bitvis har det varit lite jobbigt varmt. Det har ju knappt fläktat. Senare på eftermiddagen blev vi rejält nedkylda hela familjen efter vattenkriget. Det var verkligen svinkallt. Synd att man inte kan få varmvatten i vattenslangen 😉.
 

Benjamin började med sin vattenpistol men när han fick se Thomas ta till slangen som han använde när han sprutade på mig så slängde Benjamin bort vattenpistolen.

 
Vi blev inte blöta, vi blev dränkta 😆💦.
 
 
Idag försökte vi vara lite hälsosamma till middagen efter helgens festligheter.
 
 
Grillad rosmarinspäckad kycklingfilé och zucchini med grönsallad och tomatsallad med mozzarella. 
 
 
 

I salladen hade jag oliver som Benjamin älskar. Jag kom på honom med handen i salladsfatet 😂. 

När Benjamin hade somnat gjorde vi lite nytta i form av rengöring av gasolgrillen för Thomas del och själv tog jag hand om blommorna och täckte över jordgubbsplantorna med bärnät.

Vi har redan fått mogna jordgubbar men fåglarna tycker om dem och jag känner inte för att dela med mig. Det verkar bli ett bra jordgubbsår hos Tossiafamiljen i år 👏🏻🍓😋.

/Sanna


Kommentera här: