Vi ses imorgon

 

 Idag blev det en promenad till dagis, utan vagn. Det tar mycket längre tid men det hade vi gott om idag. 
 
 
 
 
Han är väldigt intresserad av kryp och insekter av olika slag och ser verkligen allt. Här stannade han och tittade på en liten skalbagge som satt vid vägkanten. Det är dock väldigt svårt att få honom att gå vidare när han har fastnat hos en skalbagge. Jag fick helt enkelt bära honom därifrån ett par meter för att vi sedan skulle kunna gå vidare.

Idag när jag lämnade Benjamin på dagis så blev det, vi ses imorgon. Jag ser honom nämligen igen först imorgon efter jobbet. Han ska sova borta inatt. Han har underbara gudföräldrar/faster med sambo, som jag vet kommer ta hand om honom på bästa sätt. De är båda storfavoriter hos Benjamin som pratar om dem väldigt ofta, Malin och Deas blir det oftast. Han har lite svårt att säga Andreas. Men, det är ändå lite småjobbigt att lämna honom på morgonen och veta att det dröjer typ 1,5 dygn innan vi ses igen. 

 
Jag fick många goa pussar och kramar av honom idag när jag gick från dagis. Han var jätteglad och lämningen var helt perfekt ☺️. Han sprang glatt in på avdelningen och slängde sig i famnen på en av fröknarna (pedagoger, jag vet, men jag lever kvar i det gamla).

Ikväll får jag och Thomas tid för varandra på tu man hand. Vi får, som Malin sa, möjlighet att sova och tid för varandra efter alla sjukdomar. Det känns väldigt lyxigt och det är väl synd att tacka nej till det när det erbjuds 😉

Vi tänkte ta en liten runda på stan och äta när jag har slutat jobba. Det ska bli jättemysigt. Än har vi inte bestämt vilken restaurang vi ska ta men Sommarstaden ☀️ Kalmar har ju några att välja på 😋👌🏻.

/Sanna


Kommentera här: