200 i puls

 
Här om dagen trodde jag att jag skulle få en hjärtinfarkt. Thomas och Benjamin är uppe och ska duscha och jag är nere och dammsuger. När jag dammsuger är jag fokuserad och vill att det ska gå snabbt så det kan vara så att jag är i min egna värld plus att dammsugaren låter en del också. Jag hör Thomas ropa lite dovt och när jag precis stänger av dammsugaren vrålar han till ännu högre för att överrösta dammsugaren. 

Nu har det hänt något tänkte jag och något allvarligt för jag hörde inte Benjamin låta alls. Jag kutar verkligen upp för trappan med den högsta puls jag haft på länge men kommer inte hela vägen innan jag möts av en glad Benjamin som har pottan i handen. "Titta mamma, kissat pottan" 😅😂. Så stolt unge.

Benjamin kissade för första gången på pottan, något som båda mina pojkar ville göra mig uppmärksam på och som jag tror att jag aldrig kommer glömma. Det tog mig minst tio minuter att få ner pulsen. Men vilken kille han är som har kissat på pottan för första gången, det kan nog bli något av honom också 😉😍

/Sanna

Kommentera här: