Allergi eller infektion?

 
Inte ens en rejäl laddning smink skulle kunna dölja de här svullna ögonen 😣.

Igår vid lunch smällde det typ bara till och ögonen började svullna, rinna och bli geggiga. Benjamin har ju haft det lite så i några dagar men bara med gegget, han slapp svullnad, rodnad och rinnandet. Min första tanke var att jag fått ögoninflammation men nu vet jag inte. Kan det vara allergi? Jag har pollenallergi att brås och det är tydligen ärftligt. 

Det här är smått värre än att föda barn, från den här skiten kommer det ju inte ett gott ting What so ever! Det blir inte ens något fint sandslott av sandlådan som jag har i ögonen.

Jag har fått tid hos en läkare i eftermiddag. Något allergitest gör de tydligen inte nu utan det får jag vänta med till hösten?! What?! Om det är allergi har jag inte lust att dras med det här resten av sommaren, det kan de ju bara glömma. Som vanligt när det gäller läkarbesök så måste jag väl vara jävligt bestämd för att få ordentlig hjälp. Får se hur det går idag.

Det är tur att jag har föräldrar som är pensionärer och hemma idag. En får vara barnvakt och en får vara min chaufför, det vore livsfarligt att köra med min smått obefintliga syn 🙈.

To be continued...

/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017


Kommentera här: