Den lyckliga fisken

 
Det är helt otroligt vilken enorm glädje det finns i den där lilla människan. När Benjamin får leka i vattnet, bada i pool eller bada i badkaret är han så fantastiskt lycklig. Han skulle kunna leva i vattnet 24timmar om dygnet om han själv skulle få välja. 

Jag satt hela tiden på toalettstolen och på golvet vid badkarskanten. Konstant pratade han med mig, plaskade och ville att jag skulle spruta med munstycket på både honom och på hans leksaker. 

Det är få stunder i livet när allt runt omkring försvinner och man bara är i nuet. Sen Benjamin föddes är de stunderna allt fler, igår kväll var ett sådant tillfälle och mitt mammahjärna blev så varmt av lycka och kärlek att se honom. 

Det var just så här, som jag från början när vi startade bloggen, tänkte att jag inte skulle skriva. Jag tycker att det är så klyschigt och att det är så "rosa moln"-likt. Men jag tycker ändå att jag ger er verkligheten utan de "rosa molnen" också. Verkligheten är ju även de bästa stunderna i livet.

Jag vill även säga med detta, speciellt med all stress, sociala medier och mobiler, att det är så mycket värt för både dig och ditt barn att lägga undan allt sådant. Och bara vara närvarande i nuet, tillsammans.

/Sanna


Kommentera här: