En vilding är lös

 
En hel vecka har Benjamin varit hemma från dagis. Både för att han själv har varit sjuk men de senaste dagarna för att vi har varit lediga. Men eftersom jag har varit sjuk nu när jag var ledig så har han inte blivit speciellt aktiverad. 

Idag fick han äntligen komma till dagis och jag tror han har haft det jättebra, det såg i alla fall ut så idag när Thomas hämtade honom. Han pratade mycket när han kom hem och berättade det ena efter det andra om vad han hade gjort på dagis idag.

Lite energi hade han allt kvar när han kom hem. Han var totalvild i badkaret idag. Tyvärr kan jag inte ladda upp en video så ni får ett gäng bilder istället. Ursäkta att de är något suddiga, men det fanns inte en liten ynka chans att fixa skärpan om man säger så 😂.

 
De senaste kvällarna har han somnat runt nio men ikväll somnade han redan 19.20, så trött ☺️.

Jag har jag varit hemma sjuk idag och helt ärligt var det väldigt skönt att Benjamin hade dagis dag. Jag har inte behövt ha dåligt samvete för att jag inte hittar på något med Benjamin och jag har kunnat ligga i soffan och verkligen vila hela dagen. Äntligen känner jag att jag börjar må bättre. Jag har hållit mig inomhus i flera dagar nu och tagit ögondropparna som jag fick mot pollenallergi vilket har hjälpt. Svullnaden har gått ner bra så nu är jag mest rödögd, snorig och hostig.  Det går åt rätt håll, jippi 💪🏻.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017


Kommentera här: