Epilator med rosé

 
Jag hatar verkligen att epilera benen och drar ofta ut på det så att jag har värsta, inte buske utan snarare häckar på benen. Nu gjorde jag det lite snabbt för en vecka sedan så det är inte lika illa nu. Men ska man vara fin så får man lida pin 😉. Får man sedan ett glas rosé serverat gör det ju saken helt klart bättre. 

Rosévinet jag dricker idag är Mulderbosch. Helt klart ett av mina favoriter. Lite sötare än High Kick och snäppet bättre som "pratvin" men det krävs att det är väl kylt så att det söta dämpas något. Finns att köpa på systembolaget.

Faster Malin och hennes hälft Andreas ska vara barnvakt i helgen när jag och Thomas roar oss. Malin har redan hämtat Benjamin så vi har kvällen ensamma, shit vad det är tyst. Men jag ska absolut inte klaga för visst är det skönt också. Framförallt kan vi dona, packa och göra oss redo för morgondagens resa utan att behöva tänka på att Benjamin behöver roas, helt klart lyxigt. 

Under morgondagen kommer jag antagligen inte ha tid att lägga ut så många blogginlägg som jag gärna hade velat men följ oss gärna på instagram, Tossiafamiljen

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om


Kommentera här: