Eurovision 2017

 

Är det bara jag eller känns bidragen väldigt tråkiga i år. Jag är besviken. Smöriga prgramledare som inte alls är roliga när de själva verkar tycka att de är det, bröst som håller på att hoppa ur tvn, gympapass för brudpar och en Italiensk apa som hoppar runt på scenen. 

Och vad var det för slafsig kyss i slutet av Vitrysslands bidrag då 😝.

Kroratien, en skittsofren teddybjörn som sjunger både boyband och opera 😂. Väldigt otippat men det lät helt okej måste jag säga.

Portugal kändes mer som att han egentligen skulle på en teaterscen med sound of music eller liknande och samtidigt tillfredsställde han sig själv. Inget jag vill se precis, jag höll på att somna. 

Norge ville tydligen skrämma iväg/döda ALLA röster, inte bara de i hans huvud utan även de som är tänkt att ge honom poäng. Liemän/screams wonabee på scen är inget som får mig att rösta iaf?!😵.

Rumänien får mig att komma tillbaka i tiden och det känns som att jag lyssnar på Barbie girl med Aqua fast med rap, jojk och en något lite rockigare "Ken". Jag säger det med positivitet och tror att den kommer gå varm i sommar, frågan är hur bra det kommer gå ikväll, den är ju minst sagt speciell. 

Till sist säger jag heja Sverige. Jag har hunnit bli sjukt trött på låten men jag måste säga att jag är riktigt imponerad av uppträdandet och det är ju helt klart en topplåt. Bortsett från att hela "men in Black" verkade känna sig som mr Gray och vara kåta på sig själva så var det riktigt snygg koreografi. 

/Sanna


Kommentera här: