Fika i regnet

Jag fick mersmak efter gårdagens besök på Blomsterlandet och märkte att jag behövde några fler blommor att fylla upp med. Så det blev en snabbvisit idag också.

 
Medan jag sprang runt och letade rätt på lite midsommarkänsla så gick Benjamin och mormor runt och kollade på alla blommor, och så klart på fiskarna. Fiskarna är SÅ intressanta tycker Benjamin. Jag tror nog att det egentligen handlar om att han drömmer sig bort och önskar att han själv vore en fisk, då skulle han ju få leva i vattnet.
 
När vi kommit hem kom sen morfar och även Thomas var hemma en snabbis på lunchen innan han skulle vidare på jobb. Det är faktisk ganska mysigt när Thomas kommer hem en sväng på lunchen om det så bara är för en halvtimme. Det har typ bara hänt två gånger sen han började, att han är hemomkring en dag när jag är ledig och har möjligheten, men ändå. Ännu trevligare när det väl händer. Ett par pussar och sen vidare.
 
 
Lite märkligt väder idag med både sol och regn. Precis när vi skulle fika kom regnet, men under taket hade vi det gott och kunde höra smattret mot taket. Benjamin däremot ville hellre vara ute i regnet, så klart.
 
 
Mormor och morfar åkte precis hem och oj vad ledsen Benjamin blev. Han var förvisso trött men han storgrät verkligen och efter några minuter av hulkande somnade han utmattad i soffan. Själv passar jag då på att sitta här och skriva några rader.
 
 
/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg idag? Tryck på hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.


Kommentera här: