Fin men blåsig söndag

Igår blev det en hel del trädgårdsarbete i det fina vädret. Men shit vad det blåste. Thomas och Benjamin var effektiva med täckbarken som skulle fyllas på i rabatten och häcken men med vinden som låg på så kändes det som att vi hade mer täckbark i vardagsrummet än i rabatterna 😣 (vi hade terrassdörren på glänt).

 
"När katten är borta dansar råttorna på bordet" 😄 När Benjamin sov passade jag och Thomas på att vara lite onyttiga. Vi hade ju fortfarande inte ätit av bullarna vi bakade för några veckor sedan så det passade bra med kaffe och bulle i solen en stund. 

Medan Thomas och Benjamin sedan fixade det sista ute och åkte och slängde återvinning var jag inne och lagade mat, tvättade och städade bort det svarta lagret på golvet. Superbra med mat som typ sköter sig själv. En termometer i köttet bara så får jag en varningssignal när det är klart 👌🏻.

 

Helstekt kycklingbröstfilé med rotsaker i ugnen. Morötter, potatis, lök och sötpotatis. Riktigt trevligt med sötpotatis tycker jag, väldigt sällan vi äter det. Det blir för mastigt och nästan vämligt att äta bara sötpotatis men som tillbehör är det jättegott. Så det kan jag starkt rekommendera att prova. 

Jag och Benjamin är lediga idag och ska snart upp till min syster i lilla Haglunda på Öland. Jag hoppas att planen håller och att Benjamin orkar hålla sig vaken till vi åker och att han då kan sova en stund i bilen på vägen upp istället. Bilresan är det värsta, det tar nästan en timme upp. Tråkigt för en liten kille med spring i benen.

/Sanna


Kommentarer:

1 Mirre - Sweetwords:

Ohh älskar muggarna

Svar: Visst är de trevliga 😄👌🏻. Det är numera mina älsklingsmuggar ☺️. /Sanna
Sanna & Thomas

Kommentera här: