"Fyja fyja fyja"

Igår när vi dukade av efter middagen la sig plötsligt Benjamin ner på golvet med ansiktet ner i golvet. Med händerna för ögonen började han räkna, "ett tå te fyja fyja fyja...atta DEEEJ?" 😅 Det blev kurragömma resten av kvällen. 

 
Vi turades om att räkna och gömma oss. Thomas räknade, jag och Benjamin gömde oss och när Thomas räknat klart ropade han "nu kommer jag". Benjamin som inte riktigt har lärt sig det där med kurragömma än svarar "jaaa" och hoppar fram från sitt gömställe 😂.  

Sen tog jag nattningen medan Thomas tog en löparrunda. Efter det satt vi mitt emot varandra vid köksbordet och jobbade och bloggade, riktigt sociala 😆Disken fick stå kvar till idag. 

 
Nattningen gick bra men natten har varit rent förjävlig om jag ska tala klarspråk. Benjamin vaknade klockan ett och var jätteledsen och ville inte somna om. Det är skönt att han har en säng i fullsize så jag kröp ner och la mig bredvid honom. Det var växelvis sov och gråt resten av natten och för mig en väldigt obekväm ställning och sparkar från Benjamin. 
 
 
Om vi är trötta idag? Japp, check på den 😣. Just nu är jag väldigt glad att jag är ledig idag 😴. Ska vi orka med dagen och allt jag tänkte att vi skulle göra så behövs nog ett par liter kaffe till mig och en lång middagslur för oss båda.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om.


Kommentera här: