Gissningslekar är dagisnivå!

 

Efter mitt läkarbesök idag kände jag mej mer matt och less än innan. Det blev som jag trodde. Jag var tvungen att stå på mig och argumentera emot läkaren för att överhuvud taget få någon hjälp. Han hade egentligen bara velat skicka hem mig, "det går över på en vecka" sa han. Helt ärligt var jag nog inte speciellt trevlig men jag tänker fan inte gå med det här en hel vecka och HOPPAS på att det blir bättre.  

Efter en del meningsutbyte fick jag ögondroppar som är mot pollenallergi, men det kan också vara en virusinfektion och om det är det så finns det ingen hjälp att få tydligen.  

Men jag var inte nöjd där. Precis som jag sa till sköterskan i telefonen så vill jag testa mig mot pollen. Vilket läkaren inte tyckte var nödvändigt först eftersom han inte kunde svara på om mina ögon ser ut som de gör pga pollen eller virus. Men just därför!!! Jag gick inte dit idag och betalade 200:- för att få ett par gissningar till svar. Om det är pollen vill jag ju för fasen få hjälp så att jag inte kommer i samma situation igen. 

Till slut, efter ännu mer meningsutbyte, gick han med på att skriva ut en remiss till pricktest. Så nu är det bara till att vänta och se om den dimper ner i brevlådan och samtidigt hoppas på att ögondropparna är dunderhonung för mina ögon.  

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017


Kommentera här: