Han kan fortfarande förvåna mig

 
Till min glädje har jag känt mig piggare i eftermiddag men Benjamin är fortfarande dålig och har feber. Men som sagt, han har sjukt mycket mer energi idag. Inte en lugn stund. Munnen går i ett och det är inte många minuter som han har suttit stilla idag. Med tanke på de lugna dagarna som har varit så har han väl haft en hel del att ta igen. Han fick vara med Thomas att laga middagen idag och han ville självklart vara med vid grillen också. Han har stenkoll på att grillen är varm, vilket han ofta säger och visar med handen, som på bilden. Men det blev en tidig kväll för honom och redan kl.18.30 sov han gott i sin säng. 
 

Ibland, trots efter tio år tillsammans, är det faktiskt så att till och med Thomas kan överraska mig med sin matlagning. Japp, det blev grillat, men inte hamburgare 😉. Framför allt så blev det inte potatis och sås utan en väldigt god coleslaw och en fräsch sallad, och nu till min stora förvåning,...med granatäpple 😯😄. Det hade inte alls varit konstigt om jag hade gjort den salladen och att han hade ätit, men att han tar ut svängarna så på egen hand, wow, det trodde jag inte om min man 😂.

Allt var jättegott, jag kan verkligen rekommendera både sallad med fetaost och granatäpple som ger en salt, saftig och frisk smak. Det är ofta som Thomas gör coleslaw med lite olika innehåll, alltid utan recept så den ena blir aldrig den andra lik. Idag fick jag en klar favorit.

Något recept kan jag som sagt inte erbjuda men jag kan ge er ingredienserna: Vitkål, morötter, päron, gräslök, créme fraisch, majonnäs, salt, peppar och paprikapulver. Snabbt fixat utan urvattning av vitkålen (urvattning tar längre tid men ger en torrare slaw), bara att skala, skära, riva och blanda ihop allt.

Till detta fick jag helgrillad fläskfilé (salt, peppar, rosmarin).

/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Jag är fantastisk glad och vill tack er som läser min blogg. Jag har nämligen blivit nominerad till Babyshops Årets Babyblogg 2017. Mellan 5-11 juni kan ni rösta på mig på babyshop.se. 😘

Nominerad till Årets babyblogg 2017


Kommentera här: