Inga ”ups” bara ”downs”

Det är som sagt många gånger som Benjamin har varit sjuk och många gånger mycket värre än vad han är nu. Men då har han alltid haft ”ups and downs” nu är han verkligen bara ”down". Jag är inte alls van att se honom så. I snart två dagar nu har han bara varit jätteslö, vilat och sovit. Flera gånger om dagen har han sagt att han vill sova, lagt sig ner, bett om en filt och somnat bums. Förvisso inget fel i det och speciellt inte idag när jag själv har varit slö och dålig.
 
 
Hela förmiddagen låg vi ute på terrassen och slumrade medan Thomas satt och jobbade. Efter lunchen satt han mest i min famn och nu sover han igen. Men förhoppningsvis blir han frisk snabbare desto mer han sover och håller sig lugn.
 
 
Thomas åkte precis och handlade och jag passar då på att sätta på Friends på tvn. Vilket för övrigt är populärt även hos Benjamin. Det märkte jag igår när han fick fram något i stil med ”hao jo don” efter att han sett och hört Joeys replik ”how you doin” 😂. OMG, jag tror att jag har förstört vår son lite. Nåja, det är ju ingen svordom i alla fall 😆.

Sexigare Kristi himmelsfärd än så blir det inte hos Tossiafamiljen 😉.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.


Kommentera här: