Ledig söndag

Söndagar är de dagar som vi har tillsammans, då både jag och Thomas alltid är lediga. Ofta blir det så att vi alltid vill hinna med så mycket som möjligt de dagarna och verkligen ta vara på dagen.

Idag blev det en ganska tidig morgon så när Ikea öppnade vid halv tio var vi redan på plats för att börja dagens shoppingrunda. Som alltid kommer man från Ikea med mer än vad man tänk sig men oftast känns det som att man har fyndat. Som rosmarin i kruka för 15:-, det blev sex stycken.

 
Efter Ikea jagade vi nylonstrumpbyxor till mig. Det är väldigt viktigt med rätt nyans för mig som är så ljus i hyn och även att det gärna ska hålla in och upp lite. Till Thomas jagade vi efter en blå slips som ska matcha min klänning på lördag, check på båda. När Benjamin sov passade vi på att äta lunch på En trappa upp. Benjamin hade ju redan ätit och det är så sällan vi får sitta i lugn och ro och verkligen njuta av en lunch i ett lugnt tempo. Så vi passade på. Vi betalade dessutom bara 109:- för båda tack vare att vi har Guldhäftet, ännu trevligare.
 
 
Därefter blev det en sväng till Blomsterlandet för att inhandla lite växter att plantera i rabatten på terrassen. Tur att vi har en stor bil men det blev ganska fullt ändå. Jag har ju en man som är känd som tetriskungen 😅.

Lagom till att vi skulle åka hem vaknade Benjamin, helt perfekt tajmat in i minsta detalj 😉.

 
Vi var hemma redan halv två och har sedan haft hela eftermiddagen ute. Fasen vad skönt det är med sovmorgon men det är minst lika skönt att gå upp tidigt för att ha en lång dag tillsammans.
 
 
Thomas började med maten medan jag och Benjamin badade. Efter både ryggsim och magplask fick han sitta i soffan en stund medan vi färdigställde maten. 
Vi känner oss riktigt nöjda med dagen och Benjamin var trött ikväll och somnade redan klockan halv åtta. Nu ska vi bara ta hand om den sista tvätten så blir det nog snart sängen.

/Sanna


Kommentera här: