Meka med dammsugare

Att man kan meka med bilar och motorcyklar är jag bekant med, men att meka med dammsugare är något nytt. 

När Benjamin hjälper till blir det inte alltid som man har tänkt sig och ofta tar det också längre tid. Men han är road och så länge han är det och jag inte har någon tid att passa så är det mestadels bara roligt när han hjälper till. Men jag blev för några sekunder ledsen idag när jag trodde att dammsugaren gick sönder.

Det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. När jag hade dammsugaren framme och använde dammunstycket lekte han med skaftet och ”dammsög” golvet med det, men han hade tydligen möjlighet att göra annat också utan att jag såg. När jag sedan bytte från dammunstycke till skaftet, utan att stänga av dammsugaren, rasslade det till rejält. Vad tusan hände nu? 

Jag öppnade dammsugaren och kände utanpå påsen att där var något långt och hårt, Thomas var inte i närheten 😉. I påsen låg Benjamins skruvmejsel.

Därefter fick även jag mig en omgång med dammsugaren, han tyckte uppenbarligen att jag har börjat damma på äldre dagar 😆.

/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Kommentera här: