Morsdag i sjukstugan

 

Idag har det inte blivit så mycket firande på något håll. Tanken var att åka över till min mamma men vi har fortfarande sjukstuga här hemma med både mig och Benjamin. Det känns som att jag snart hostar sönder mina lungor  och näsan rinner så mycket att jag är nära på att sätter in två tamponger i näsborrarna. Dagisbaciller, om det nu är det, är ingen höjdare och inget för mig. Jag tål ju ingenting 😠

Benjamin vaknade kl.5 imorse och ville gå ner. Thomas har tagit Benjamin de senaste nätterna/morgnarna så att jag har fått sova men imorse var jag redan vaken och kunde inte somna om så jag tog med honom ner och la oss i soffan. Efter några timmar somnade vi igen.

 
Efter frukost fick jag en liten "ja må ho leva"- sång av Benjamin och en skaftdammsugare. Något som säkert många tycker är skittråkigt, men inte jag 😄. Efter att ha tjatat i typ fyra års tid att jag vill ha en för att det är så smidigt, hade jag faktiskt tappat hoppet. Men återigen kan mannen min fortfarande överraska 😉. 
 
 
Dock har jag en känsla av att jag inte kommer få många minuter med min nya leksak. Den kommer troligtvis alltid att vara urladdad när jag ska ha den, men förhoppningvis även ett renare hem 😂. När han gör det frivilligt klassas det väl i alla fall inte som barnarbete va?! 😆

/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017


Kommentera här: