När karaktären sviker...

 
När Benjamin är sjuk och gnällig, Thomas har varit i Nässjö och kom hem sent och jag själv nu fått feber och en svullen hals. Då är jag inte så pepp på att laga mat och karaktären sviker. Plus att det faktiskt är dag före röd dag 😉. Så kvällens middag fick bli pizza. Självklart fick det bli ett glas mjölk till det. 
 
 
Min favorit är helt klart Tropicana med vitlöksost. Plus att då får jag dessutom behålla den för mig själv, Thomas tycker varken om banan eller curry på pizza 😄👌🏻. Vi köper från den ganska nyöppnade pizzerian Ljusstadens pizzeria som ligger i Pressbyråns gamla lokal på Norrlidsvägen. Vi är jättenöjda med dem. Rikligt med pålägg, mycket och god smak och tjocka kanter som vi båda tycker om. Thomas tog en gyrospizza med stark sås, alltid hans stående.
 
Imorgon är vi lediga hela familjen och tanken var att hälsa på mina föräldrar, men det blir inget med det. Vi får snällt vara hemma och jobba på att bli friska istället. 

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.


Kommentera här: