"Peppar peppar..." hjälpte inte

 
I förra veckan konstaterade jag och Thomas till vår glädje att det var länge sedan Benjamin var sjuk (förhållandevis länge, hela 1,5 månad sedan). Så när som på hostan som han fortfarande inte har blivit av med. "Peppar peppar ta i trä", la vi till men vi skulle inte ha sagt något alls.   

Dryga 39 graders feber, snor, mer hosta än innan och jag misstänker ögoninflammation med tanke på att han knappt kunde få upp ögonlocken pga allt gult kladd. Natten har varit sjukt jobbig för han har inte kunnat ligga stilla, han har yrat och varit jätteledsen 😓.

 

 
Men alla sovställningar är välkomna även om det så bara är för en liten stund 😂. 

Men man ska ju vara glad för det lilla och jag är tacksam för att han "prickade in" att bli sjuk nu och inte förra veckan/helgen. Då hade det antagligen inte blivit något 80-årsjubileum med Miriam Bryant och Thomas Ledin och det hade jag verkligen inte velat missa 😆👏🏻. Jag ler fortfarande när jag tänker tillbaka på helgen. 

 

 
Nu äntligen sover Benjamin och egentligen borde väl jag också sova så jag orkar med resten av dagen men rastlös som jag är tänker jag att det kan jag göra "sen".

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Kommentera här: