Skälby 4H-gården

 Idag på förmiddagen har vi varit på Skälby 4H-gården och lekt och tittat på alla djuren. Jag tycker att det är helt fantastiskt att vi har den möjligheten här i Kalmar och att det är helt gratis. På deras café kan man fika och äta lättare mat och det är riktigt bra priser, jag hade lätt förstått om de tagit mer betalt där eftersom allt annat är gratis. Men på ett vis är det ju smart eftersom i alla fall vi då tänker att vi inte behöver ha med oss mat utan att vi äter där.

Vi har kul när vi åker dit ensamma men det är alltid mycket roligare med sällskap. Vi mammor kan snacka lite (med betoning på lite, just nu känns det dock som att vi hade behövt några timmar till för att ”gå igenom” allt sen vi sågs senast. Det är inte alltid så lätt att få en syl i vädret när det är två små som vill ha uppmärksamhet 😉. Meningarna blir väldigt ofta inte avslutade lixom) och barnen har otroligt mycket glädje av varandra. 

 
Det finns en stor lekplats med många delar där både små och stora kan leka och det finns många djur att titta på vilket är väldigt roligt. På vissa delar kan man även gå in till djuren och klappa dem. Som hos kaninerna. Jag är alltid nervös över att Benjamin ska få ett ryck och ta tag i en kanin men han var verkligen jätteduktig idag. Han satt ner och klappade lugnt och stilla. Rycket kom, men det var när han reste sig upp hastigt och sprang iväg. Kaninerna låg stilla på var sin plats medan barnen sprang fram och tillbaka och klappade den ena efter den andra. Alla nöjda och glada 😄👌🏻.
 
 
 Benjamin tyckte dock att grisarna luktade illa och blev lika smutsig i ansiktet som grisarna 😝.
En händelserik förmiddag och nu sover Benjamin som en stock.

/Sanna 

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.


Kommentarer:

1 Anonym:

Tack för idag 😁

Svar: Tack själva men vi måste ses snart igen så vi hinner prata med :D
Sanna & Thomas

2 Anonym:

Tack för idag 😁

Kommentera här: