Storslaget med Dafgårds

Vilken kväll! Jag känner mig smått euforisk när jag tänker tillbaka på kvällen och hur de har planerat och tänkt på alla små detaljer och hur påkostat det var. David Hellenius som konferencier och artisterna Miriam Bryant, Thomas Ledin och Rydell & Quick gjorde vår kväll till en oförglömlig tillställning. 

 
Mannerström hade komponerat förrätt och huvudrätt och Jan Hed stod för desserten. Båda var på plats och presenterade sina rätter och Mannerström var även framme vid bufféborden och trancherade köttet. 
 

David Hellenius kommer in på en flakmoppe och gör storsuccé. Han är SÅ bra. Han är naturlig och känns inte alls som att han har något manus utan improviserar till varje situation. Näst intill varje meningen är humor och jag skrattade så att jag nästan fick ont i magen. 

När vi fått i oss ett par rätter kommer Miriam Bryent in och drar igång festen ordentligt. Hon är ju sjukt bra och jag älskar verkligen hennes röst och kombinationen med både glada upptempo-låtar och lite sorgset. Till min glädje körde hon bland annat sin nya låt Rocket, jättehärlig låt.  

 
Efter desserten kom konsert-känslan igång ordentligt när Tomas Ledin kom in på scen. Han är ju inte purung längre om man säger så men det märktes inte. Han sprang omkring på scen och hade sån otrolig energi och glädje att man inte kunde göra annat än att dansa och sjunga med. Han bjöd på sensuellt med Isabella, knivhuggarrock, kärlek, sommar och ett jävla ös rent ut sagt. 
 

Men det slutade inte där. Coverbandet Rydell & Quick bjöd sedan på en rejäl show med mycket rock, snällare hårdrock och eldkanoner på scen. Jag kände inte till dem innan gårdagen men de var riktigt bra och hon var riktigt cool brud med saxofon🤘🏻😆.

Det här är helt klart den bästa, mest pampiga, påkostade "privata" fest jag någonsin varit på. Svårt att sätta ord på allt. Oförglömlig! Vilket familjeföretag de är Dafgårds, som lägger så mycket krut, engagemang, kärlek och uppskattning på sina anställda. Och dessutom med respektive. Mycket kan man säga om stora företag men Dafgårds ger verkligen sina anställda en personalfest utöver det vanliga. 

Jag måste faktiskt vara så formell också och ge Thomas kollegor ett stort TACK! Nykomling som han är och har blivit mottagen med så många öppna armar. Själv hade jag inte träffat någon innan igår och alla var underbara, både kollegorna och deras fruar. Gemenskapen med dessa fantastiska människor gjorde ju halva kvällen.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.