Fyrverkeri kl.17

Wow, det är nog det jag har att säga faktiskt. Jag kommer ihåg från när jag var liten att det var fint och maffigt men att det var SÅ stort. Sjukt mycket folk och värsta kaoset nu för att kunna köra hem 😂. Det lär nog ta ett bra tag innan vi är hemma.

Men men, det var i alla fall mycket trevliga nio minuter då fyrverkeriet höll på. B var väldigt fascinerad och han trivs bra med sina hörselskydd som tur är 🙉. Det smällde rejält i bröstkorgen.

Nu mot pizzerian.

/Sanna

Ingen märkvärdig nyår

Och så har vi kommit fram till årets sista dag. Dagen då man ska klä upp sig med glitter och glamour, fira, festa, äta hummer och dricka champagne. Eller så skiter man i det flesta av de punkter och "bara" umgås med goda vänner och beställer hem pizza.

Jag ska absolut inte sticka under stol med att jag älskar att både laga och äta god mat och att klä upp mig. Men ibland känner jag att det är lite väl märkvärdigt med nyår.

Thomas gick upp kl.4 imorse för att inventera på jobbet, farmor och farfar har varit barnvakt, jag kom nyss hem från jobbet, Thomas och B har precis vaknat från en tupplur på soffan och nu ska vi äta lite lunch, rester. Sen blir det fyrverkeri i eftermiddag där vi möter upp våra vänner.

Det låter inte märkvärdigt alls, men jag ser verkligen fram emot kvällen. Det kommer bli både gott och mysigt.

Men så klart så står bubblet på kylning 😉. Gott slut!

/Sanna

Längtat efter matlådan

 
Ofta blir det rester i matlådan men ibland är de där resterna bättre än "finmat" på restaurang. Idag, mammas kroppkakor med ihopgojsad lingonsylt och grädde. Det är fredagsmys på lunchen det.
Nästan hela rasten går åt till att äta kroppkakor för det ska ätas långsamt. Då menar jag långsammare än vanligt, jag blir annars alltid retad för att jag äter så slött även att det går snabbare nuförtiden sen B kom in i bilden. Jag har ju lixom inte möjlighet att sitta ner så länge längre 😝. Men jag hinner med en snabb sväng till Kicks också för att byta ett nagellack. Riktigt smidigt att jobba i stan kan jag säga 👌🏻.
/Sanna