Hytthäng

Den här gången har vi haft en mycket trevligare hytt än tidigare och vi har därför hängt i hytten mer. Det finns ändå inte så mycket att göra annars och det har varit väldigt mysigt med hytthäng. 

Vi tog en burgare i restaurangen och sen gick vi tillbaka till hytten och tog en kaffe och fördrev de sista minuterna med Jönssonligan.  

 
Nu har vi lagt till och det ska bli skönt att komma hem och ha fast mark under fötterna, men än så länge känns det som att jag fortfarande är på havet, skitläskigt. Jag står stilla på asfalten men det gungar fortfarande. Nu ska vi (Thomas) bara packa in oss och så ska vi åka hemåt. 
 

/Sanna

🎼Det gungar, det gungar...

 
Thomas somnade igår kväll nästan direkt han la huvudet på kudden men för mig tog det lite längre tid. Man kan säkert skylla på alkoholen men på den här resan gungar det väldigt mycket. Det var omgångar igår kväll som jag trodde att jag skulle få upp kvällsmaten. När jag väl somnade sov jag fantastiskt gott, skön säng och perfekt värme. 
 
 
Imorse kändes det bättre i magen i alla fall och det var gott med lite frukost. Men det gungar på ganska bra fortfarande. Man har svårt att hålla balansen när man går och det känns som om man är både ful och bakfull på samma gång. 

Det är jättehärligt väder och vi lyckades hitta en plats i solen där det nästan är helt lä. Lite hårt underlag men vi lyckades somna till en liten stund båda två. 

 

/Sanna

Till havs

 
 
Tidigare när vi har åkt har vi bara tagit billigaste, vilket också är den minsta hytten. Men tack vare att vi är medlemmar hos Stena Line och har samlat ihop poäng tog vi den här gången en finare, större och dyrare hytt. Men vi har inte betalat en krona. Vi har betalat med våra intjänade poäng. 
 
Hytten, ostbrickan, chips, vatten, frukt, kaffe och frukostbuffé imorgon skulle gått till lite drygt 2000:-, vi betalar bara med våra poäng. "Gratis är gott" ☺️👌🏻. Bubblet tog vi däremot med hemifrån, affären här ombord öppnade först efter vi på ute ur hamnen. 

Som sagt, ingen karibienkryssning men nog så lyxigt för oss i många avseenden 😍.

 Nu ska vi gå och äta frukost.

/Sanna