Bloggsvacka under semestern

Semestern är slut och vi är tillbaka till vardagen sedan en vecka tillbaka. 
Helt ärligt fick jag en liten svacka under semestern. En sån där känsla av att jag inte ville ta tiden från familjen till att lägga här med bloggen. Det tar faktiskt ganska mycket tid även om man inte tror det. Jag vill skriva för att jag vill och så länge som jag tycker att det är kul. Jag vill aldrig behöva känna det som ett tvång. Inget man kanske egentligen inte ska erkänna här men jag vill vara helt ärlig. 
 
 
Men jag ska helt ärligt säga att jag precis fick lite sug igen efter att ha läst att mitt inlägg om Kosta Boda Art Hotell och Brasserie by EDz hamnat på förstasidan på blogg.se. 😄 Det är faktiskt skitkul. De tyckte om inlägget och valde att lägga det på sin förstasida. Jag är både tacksam och stolt ☺️.
 
 
Passar nu på att visa er kvällens middagsätning 😂. Risnudlar med kyckling, grönsaker och dressing på mynta, lime, soya, chili och vitlök. Jättegott och jätteroligt att äta tyckte Benjamin ☺️👌🏻.
 
/Sanna
 
Följ oss även på instagram. 

Pårydsbadet

Igår var det äntligen fint väder och vi tog en runda till Pårydsbadet. För mig och Benjamin var det första gången men Thomas har varit där många gånger. Han åkte ofta dit med familjen när han var liten.  

Pårydsbadet är ett utomhusbad med två bassänger som är uppvärmda till ca 27 grader. En stor bassäng med längder och en liten grund bassäng för de minsta. De har toaletter, omklädningsrum och duschar. Ett inträde kostar 25:-/person. Jag tycker att det är väl värt sina pengar. 

Det finns även en kiosk där man kan köpa glass, kaffe och enklare mat så som pannkakor, panpizza mm. Bra priser även här. 10:- för en kaffe och runt 20:- för maten. Men om man vill tar man med sig egen mat. 

Jag rekommenderar att ta med filt att sitta på. Det finns solstolar att låna men inte helt optimalt för de minsta. Det finns mycket gräsmatta runt bassängerna att sitta på. 

De har även några gungor och gunghästar nära den lilla bassängen. 

Det finns lite flytverktyg att låna men inga direkta leksaker till de minsta. Kan vara kul att ha med sig en liten vattenkanna att hälla vatten med eller en liten båt ☺️.

 
Vår lilla Benjamin är lite bortskämd med väldigt varma bassänger 😆 (hos mormor och morfar på Teneriffa) så han tyckte att det var kallt i början. Men efter en stund började han tycka om det. 
 

Vi kommer absolut åka hit igen, perfekt för oss som inte tycker om att få sand överallt 😆👌🏻.

/Sanna