Lite försäljning

Idag var vi ute på förmiddagen och rensade lite i förrådet. Man samlar ju på sig en del skit och till slut är det svårt att komma in i förrådet utan att snubbla sig fram. Thomas städade iordning och jag la ut till försäljning medan B klädde granen som vi ställde på terrassen under tiden 😂.

Riktigt lyckat med dagens försäljning måste jag säga. Alla de fyra saker som jag la ut på förmiddagen är redan sålda och till och med hämtade, perfekt! Det är ju ingen förmögenhet precis som vi fick in idag men några hundralappar hit och några dit så har vi snart samlat ihop till något nytt eller ett restaurangbesök.
I vilket fall som helst så gör det ingen nytta i förrådet och det är inte mycket tid som krävs för att göra ett försök att få in lite pengar på det.

/Sanna

Mitt senaste köp

 
 Så har januarilönen kommit in på kontot och månadens smycket vilar nu bekvämt på min arm. Det blev en klocka från Paul Hewitt. Guldfärgad ”Sailor Line” med svart stålarmband. Jag valde den mindre urtavlan på 36mm och det kortare armbandet. Jag har ganska liten handled så jag tycker att det ser bäst ut på mig.

Jag ska säga att jag har haft väldig beslutsångest över vilken färg och modell som jag ville ha. Skitsmidigt med deras ”configurator” där man lätt kan välja de olika alternativen som finns och snabbt se hur den blir. Det finns nästan lite för många valmöjligheter, speciellt för en sån som mig.

Jag passade även på att köpa till ett extra armband. Det är jättelätt att byta själv och på några minuter har man en helt ny look.

Jag är supernöjd.

/Sanna

HEMMA!!!

Borta bra men hemma bäst.

Nu är jag hemma igen över helgen.

Att få komma hem och krypa ner i soffan igår kväll var en sådan skön känsla, lyxigt att bo på hotel men hemma är alltid bäst.

Har nu varit iväg en hel vecka, massa nya intryck och upplevelser. 

Känns jättebra, men huvudet känns som att det är en enda stor korvstoppning.

Nu tar jag helg och ska busa med B, nästa vecka så vänder vi bilen mot Malmö och ägnar några dagar där och fyller på med ännu mer information.  

Trevlig Helg!!

//Thomas