En vilding är lös

 
En hel vecka har Benjamin varit hemma från dagis. Både för att han själv har varit sjuk men de senaste dagarna för att vi har varit lediga. Men eftersom jag har varit sjuk nu när jag var ledig så har han inte blivit speciellt aktiverad. 

Idag fick han äntligen komma till dagis och jag tror han har haft det jättebra, det såg i alla fall ut så idag när Thomas hämtade honom. Han pratade mycket när han kom hem och berättade det ena efter det andra om vad han hade gjort på dagis idag.

Lite energi hade han allt kvar när han kom hem. Han var totalvild i badkaret idag. Tyvärr kan jag inte ladda upp en video så ni får ett gäng bilder istället. Ursäkta att de är något suddiga, men det fanns inte en liten ynka chans att fixa skärpan om man säger så 😂.

 
De senaste kvällarna har han somnat runt nio men ikväll somnade han redan 19.20, så trött ☺️.

Jag har jag varit hemma sjuk idag och helt ärligt var det väldigt skönt att Benjamin hade dagis dag. Jag har inte behövt ha dåligt samvete för att jag inte hittar på något med Benjamin och jag har kunnat ligga i soffan och verkligen vila hela dagen. Äntligen känner jag att jag börjar må bättre. Jag har hållit mig inomhus i flera dagar nu och tagit ögondropparna som jag fick mot pollenallergi vilket har hjälpt. Svullnaden har gått ner bra så nu är jag mest rödögd, snorig och hostig.  Det går åt rätt håll, jippi 💪🏻.

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017

Vegetariskt

Jag vet inte riktigt vad det är som är på väg att hända med Thomas men han fortsätter att förvåna. Igår lagade han vegetariskt 😳Jag vet inte riktigt hur jag ska förhålla mig till alla dessa "nya situationer" som han håller på med.

 Jag är jätteglad att han har tagit till sig det jag har sagt (att jag vill försöka ha en vegetarisk rätt per vecka), men samtidigt har det varit så många saker nu så att jag börjar fundera på vad han är ute efter, egentligen 😂. Har det släppts någon ny teknikpryl eller ny bilmodell tro? 😉

Han tog inspiration från ett recept från Ica som heter Green garden- pasta http://www.ica.se/buffe/recept/green-garden-pasta-720887/.

Ett väldigt bra recept som jag inte tycker att man behöver följa till punkt och pricka, vilket Thomas inte gjorde, utan man tar det man har hemma. 

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017

Gissningslekar är dagisnivå!

 

Efter mitt läkarbesök idag kände jag mej mer matt och less än innan. Det blev som jag trodde. Jag var tvungen att stå på mig och argumentera emot läkaren för att överhuvud taget få någon hjälp. Han hade egentligen bara velat skicka hem mig, "det går över på en vecka" sa han. Helt ärligt var jag nog inte speciellt trevlig men jag tänker fan inte gå med det här en hel vecka och HOPPAS på att det blir bättre.  

Efter en del meningsutbyte fick jag ögondroppar som är mot pollenallergi, men det kan också vara en virusinfektion och om det är det så finns det ingen hjälp att få tydligen.  

Men jag var inte nöjd där. Precis som jag sa till sköterskan i telefonen så vill jag testa mig mot pollen. Vilket läkaren inte tyckte var nödvändigt först eftersom han inte kunde svara på om mina ögon ser ut som de gör pga pollen eller virus. Men just därför!!! Jag gick inte dit idag och betalade 200:- för att få ett par gissningar till svar. Om det är pollen vill jag ju för fasen få hjälp så att jag inte kommer i samma situation igen. 

Till slut, efter ännu mer meningsutbyte, gick han med på att skriva ut en remiss till pricktest. Så nu är det bara till att vänta och se om den dimper ner i brevlådan och samtidigt hoppas på att ögondropparna är dunderhonung för mina ögon.  

/Sanna

Tycker du om mitt inlägg? Tryck på gillaknappen med hjärtat här nedanför så får jag veta vilka tossiheter som ni tycker om att läsa om.

Nominerad till Årets babyblogg 2017